2009- tervek

2009.03.10. 11:01

Zalaegerszeg - Zalalövő

Csak azért került ide, mert ez a következő túra-útvonal. Igaz, még ez is a bemelegítés jegyében fog eltelni, de azért ez már egy hosszabb lélegzet vételű dolog. Nagyon szépen kiépített bicikliút vezet Bagodból Zalalövőre. Az aszfalt már nem ennyire jó, de ha az ember jó lendületben van, akkor azért lehet menni.

Útvonal: Start, Teskánd, Bagod, Zalalövő, és vissza
Távolság: 43km
Szintidő: 2 óra
Nehézség: Nem nehéz, de ez már a hosszú-túra belépője

Zalaegerszeg - Vadása-tó

Az idei év első "tervezett" túrája lesz. Amolyan odamegyek, fotózok egy kicsit, tízóraizok/uzsonnázok, és visszajövök menet. Kicsi koromban, igaz akkor autóval, sokszor kirándultunk a Vadása tónál. Nosztalgiázni is megyek tehát, de fogalmam sincs, hogy azóta mi változott meg. Állítólag rendesen körbeépítették ezzel-azzal. Hát majd meglátom!

Útvonal: Start, Teskánd, Bagod, Zalalövő, Vadása tó, és vissza
Távolság: 60km
Szintidő: 1,5 óra oda, 1,5 óra vissza
Nehézség: Az első hoszú út. Csak azért nem tartom vészesnek, mert lesz bőven idő pihenni.

Tófej - Lovászi

Udvarolni megyek. Biciklivel. Vonattal Zalaegerszegtől Tófejig, aztán biciklire ülök, és hajrá Lovásziig. közben néhány kicsi település is lesz, és rengeteg idő gondolkodni, és csodálni a természetet.

Útvonal: Tófej, Szampács, Rádiháza, Gutorfölde, Ortaháza, Páka, Petróczpuszta, Szécsisziget, Lovászi
Távolság: 30km
Szintidő: 1,5 óra
Nehézség: Ezt nagyon fogom élvezni!

A bejegyzés trackback címe:

https://wheels.blog.hu/api/trackback/id/tr7993190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása